Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Vader Perez opgenomen in ziekenhuis na crash Sergio

De vader van Sergio Perez, Antonio Perez Garibay, is zondag opgenomen in het ziekenhuis na een pre-infarct. De Mexicaan werd, vlak na de crash van zijn zoon in Azerbeidzjan, bewusteloos aangetroffen in zijn badkamer.

Father Perez
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Antonio Perez Garibay, de vader van F1-coureur Sergio Perez, is zondagochtend, Mexicaanse tijd, opgenomen in het ziekenhuis. De 65-jarige oud-politicus werd bewusteloos aangetroffen in zijn badkamer en met spoed naar een ziekenhuis in Mexico-Stad gebracht. Daar bleek dat Perez een pre-infarct had. 

Volgens de PR-afdeling van de politicus kreeg Perez een pre-infarct op de zondag van de Grand Prix van Azerbeidzjan. Het incident zou, volgens de PR-afdeling, vlak na de crash van zijn zoon in Bakoe hebben plaatsgevonden, waarna het Mexicaanse Rode Kruis hem heeft behandeld. Wel meldt de PR-afdeling dat het inmiddels goed gaat met de vader van 'Checo'. Er wordt echter niet gemeld of Perez nog in het ziekenhuis verblijft of inmiddels naar huis is.

Antonio Perez heeft zelf, vanuit het ziekenhuis, gereageerd op het voorval tegenover Mediotiempo: "Alles gebeurde na het ongeval. De schok van het ongeval kan dit veroorzaakt hebben. Ze controleren al mijn hart om te zien waarom ik flauwviel." Datzelfde medium meldt ook dat Perez nog in het ziekenhuis verblijft, maar dat hij normaal gesproken op dinsdag naar huis mag.

Ook interessant:

De Grand Prix van Azerbeidzjan leverde weer genoeg gespreksstof op. Het ging veelvuldig over Max Verstappen, die na een frustrerend en machteloos weekend als vijfde over de streep kwam. Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers én Rudy van Buren bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"