Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Vakantievierende Wolff in het gips na harde valpartij op mountainbike

Toto Wolff is niet lekker begonnen aan de zomerstop. Hij heeft een gebroken elleboog opgelopen toen hij onderuit ging op de mountainbike

Ook voor Toto Wolff is het vakantie, maar die is niet heel lekker begonnen. De Mercedes-teambaas kwam tijdens het mountainbiken ten val en liep daarbij een gebroken elleboog op.

Dat deelt zijn vrouw Susie Wolff op Instagram als ze haar eerste vakantiekiekjes deelt. Het zou gebeurt zijn op de eerste vakantiedag van de Oostenrijker, die van een berg naar beneden aan het mountainbiken was toen het mis ging.

Overigens is het niet de eerste keer dat het mis gaat voor Wolff. In 2014 brak hij zijn schouder, sleutelbeen, elleboog en pols bij een fietsongeval daags voor de start van de zomerstop.

Check hieronder de vakantiekiekjes van Susie Wolff, met op de laatste slide de gebroken elleboog van manlief. Beterschap Toto!

Ook interessant:

Coronel: "Iedereen sneuvelt naast Max Verstappen"

In de zomerstop is het tijd om terug te blikken op de eerste F1-seizoenshelft. Tom Coronel bijt het spits af voor RacingNews365. Hij zag Sergio Perez sneuvelen, net zoals iedereen dat doet, naast Max Verstappen. Bekijk zijn hele terugblik in de video hieronder.

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Red Bull-kopstuk mysterieus over upgrade: "Interessant voor ons"