© Yamaha Factory Racing

Nieuwsoverzicht

'Valentino Rossi heeft nieuw contract bij Yamaha getekend'

28 dec. 2017 07:30 Ruud Dimmers 0 reacties
MotoGP-legende Valentino Rossi blijft volgens Carlo Pernat de komende jaren nog actief in de koningsklasse van de motorsport. Pernat zegt dat de Italiaans zijn contract met Yamaha reeds verlengd heeft.

Pernat: 'Rossi is bang om te stoppen'

De toekomstplannen van Valentino Rossi zijn nog niet duidelijk. De Italiaan heeft een aflopend contract na volgend seizoen. Volgen MotoGP-manager Carlo Pernat is Rossi bang om nog te stoppen en heeft hij zon contract met Yamaha reeds verlengd.

"Ik ben ervan overtuigd dat Rossi al een contract voor 2019 getekend heeft. Yamaha is slim door met hem door te gaan, want hij behoort nog altijd tot de absolute top", laat Pernat aan GPone.com weten.

"Valentino is erg bang om te stoppen. Hij zal pas stoppen als hij echt niet langer door kan, maar fysiek en mentaal is hij nog erg jong. Ik denk dat hij zijn loopbaan bij Yamaha afsluit om dan met zijn eigen VR 46 team actief te worden in de MotoGP."

Rossi is nog altijd één van de populairste MotoGP-coureurs. De grootste successen van de Italiaan liggen al jaren achter hem, zo werd hij liefst negen keer wereldkampioen, waarvan de laatste keer in 2009. In de afgelopen jaren was Rossi vaak nog een van de smaakmakers en in 2016 was hij nog dicht bij de wereldtitel.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen