Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Valentino Rossi heeft nieuw contract bij Yamaha getekend'

MotoGP-legende Valentino Rossi blijft volgens Carlo Pernat de komende jaren nog actief in de koningsklasse van de motorsport. Pernat zegt dat de Italiaans zijn contract met Yamaha reeds verlengd heeft.

De toekomstplannen van Valentino Rossi zijn nog niet duidelijk. De Italiaan heeft een aflopend contract na volgend seizoen. Volgen MotoGP-manager Carlo Pernat is Rossi bang om nog te stoppen en heeft hij zon contract met Yamaha reeds verlengd. " Ik ben ervan overtuigd dat Rossi al een contract voor 2019 getekend heeft. Yamaha is slim door met hem door te gaan, want hij behoort nog altijd tot de absolute top", laat Pernat aan GPone.com weten.

" Valentino is erg bang om te stoppen. Hij zal pas stoppen als hij echt niet langer door kan, maar fysiek en mentaal is hij nog erg jong. Ik denk dat hij zijn loopbaan bij Yamaha afsluit om dan met zijn eigen VR 46 team actief te worden in de MotoGP." Rossi is nog altijd één van de populairste MotoGP-coureurs. De grootste successen van de Italiaan liggen al jaren achter hem, zo werd hij liefst negen keer wereldkampioen, waarvan de laatste keer in 2009. In de afgelopen jaren was Rossi vaak nog een van de smaakmakers en in 2016 was hij nog dicht bij de wereldtitel.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'