© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Valtteri Bottas: 'Mercedes heeft het volste vertrouwen in mij'

14 sep. 2017 09:45 Wanda Bisschop 0 reacties
Valtteri Bottas had slechts één seizoen om Mercedes te overtuigen van zijn kwaliteiten als coureur. Met twee zeges achter zijn naam heeft de Fin zichzelf dan ook voldoende bewezen. Ook in 2018 vormt hij samen met Lewis Hamilton het rijdersduo van Mercedes.

Valtteri Bottas krijgt opnieuw een jaarcontract bij Mercedes

De contractverlenging van Bottas hing al langere tijd in de lucht maar voorafgaande aan het raceweekend in Singapore was daar dan eindelijk de bevestiging.

Bottas is dan ook blij met zijn nieuwe contract en stelt dan ook dat hij in zijn eerste jaar al heel veel heeft geleerd.

"Ik ben vereerd en trots dat ik ook in 2018 onderdeel uitmaak van de Mercedes-familie. Vanaf mijn eerste kennismaking met Mercedes heb ik elke dag genoten van de samenwerking. We worden nog steeds elke dag sterker."

"Ik heb veel bij Mercedes geleerd en ben als coureur dan ook enorm gegroeid. Samen hebben we al een paar hele mooie momenten meegemaakt. Ook de samenwerking met Lewis verloopt prima. We respecteren elkaar en willen allebei het team vooruit helpen."

Bottas ziet zijn nieuwe contract dan ook als een blijk van waardering. De Fin lijkt er dan ook geen moeite mee te hebben dat hij zich ook in 2018 opnieuw moet bewijzen.

"Toen Mercedes mij aantrok voor dit seizoen, was dat een grote stap wat betreft het vertrouwen in mij. Dit nieuwe contract laat zien dat ik dat vertrouwen heb verdiend. Natuurlijk is er nog volop ruimte voor verbetering en heb ik mijn volledige potentieel nog niet laten zien. Ik blijf zowel op als naast de baan hard werken om mijzelf te verbeteren. Daardoor boek ik hopelijk nog betere resultaten zodat ik kan laten zien dat het vertrouwen van Mercedes in mij terecht is."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen