Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen maakte Van Buren met ommetje even werkloos: "Een beetje zoals vroeger"

Max Verstappen vloog naar Las Vegas voor wéér een nieuwe GP-overwinning in de Formule 1. Een tussenstop was noodzakelijk, waardoor Rudy van Buren die tussenstop juist niet hoefde te maken.

Verstappen Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Die tussenstop die Max Verstappen maakte op weg naar de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas was in Milton Keynes, daar waar het Red Bull-hoofdkwartier gevestigd is. Hij sprong daar nog even in de simulator om vertrouwd te raken met het circuit van Las Vegas.

In In de Slipstream merkt Kees van de Grint op dat Rudy van Buren als simulatorcoureur daardoor even werkloos was en dat kan Van Buren niet ontkennen. "Ik heb zelf helemaal niet op het circuit van Las Vegas gereden."

Van de Grint vindt het wel mooi, het doet hem aan vroeger denken, toen Max Verstappen met vader Jos met het busje door Europa reed richting kartcircuits- en wedstrijden.

"Dan reden ze ook vaak naar zo'n baan om nog gauw even iets te proberen en in zekere zin doet hij dat nu in de simulator ook."

Bekijk het volledige fragment hieronder, waarbij beide heren ook nog hun persoonlijke winnaars en verliezers aanwijzen. En ja, dan moet Van de Grint Verstappen met zijn zangkwaliteiten toch ook tot de verliezers reken. Maar wat kan hij autorijden hè!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"