Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Van der Garde: "Verstappen gaat vliegen in 2019"

Giedo van der Garde verwacht veel plezier te gaan beleven aan Max Verstappen in 2019. Met de Honda-motor achterin de Red Bull gaat de jongeling vliegen, aldus de Racing Team Nederland-coureur.

Giedo van der Garde heeft er alle vertrouwen in dat Max Verstappen in 2019 flink gaat scoren met de Honda-motor achterin de RB15. Als hem door RTLGP naar zijn mening over de kansen van de Nederlander wordt gevraagd, laat hij in niet mis te verstane woorden weten dat hij heel veel verwacht.

"Red Bull had aan het eind van vorig jaar op zowel mechanisch als aerodynamisch vlak al de beste auto. Als daar nog de door Honda beloofde 50 pk extra bij komt ten opzichte van die Renault-motor, dan gaat Verstappen volgend jaar vliegen." Van der Garde tipt Red Bull met de nieuwe motorpartner zelfs als kandidaat voor de wereldtitel: "Honda heeft er goed aan gedaan McLaren eind 2017 te verlaten. Afgelopen seizoen heeft Honda al enorme stappen gemaakt en met de data die Red Bull van Renault had, zal de motor alleen maar beter worden."

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje