Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vanavond in Peptalk analyseert Tom Coronel de RB14

Na maanden lang wachten is het dan bijna zo ver. Nog een dikke week en dan maken we ons op voor de eerste testweek in de Formule 1. Inmiddels hebben al twee teams hun nieuwe wagen gepresenteerd en vanochtend was het dan Red Bull Racing die de RB14 onthulde.

Tot ieders verbazing wijken de kleuren behoorlijk af van wat we de afgelopen jaren gewend zijn van de Oostenrijkse renstal. De kleuren geel en rood hebben plaatsgemaakt voor blauw en zwart met witte letters. Deze livery is nog tijdelijk want pas volgende week op de eerste testdag weten we hoe de RB14 er echt uitziet maar of het dan veel afwijkt van deze tijdelijke livery? Dat is nog maar de vraag. Vanavond in Peptalk is Tom Coronel van de partij om de RB14 alvast te analyseren en zal hij ongetwijfeld zijn visie geven op deze livery. De uitzending van Peptalk begint om 19.50 uur en is te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

965512802885619712

In dit monster gaat onze @Max33Verstappen 🏎️💨 op jacht naar nieuwe #F1 -overwinningen! Vanavond analyseren we de nieuwe bolide met @TomCoronel 🏁 in #Peptalk , om 19:50 op kanaal 14: @ZiggoSport 📺! https://t.co/M9IVS5k8v1 — Peptalk (@Peptalk) 19 februari 2018

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden