Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vandoorne haalt uit naar McLaren

Nee, Stoffel Vandoorne boekte met McLaren niet de successen waar hij op hoopte toen hij in 2017 als het nieuwe supertalent op de Formule 1-grid verscheen. McLaren was bezig aan een vrije val, waardoor Vandoorne niet zijn ware kunnen kon tonen.

In gesprek met het Belgische Dernière Heure geeft Stoffel Vandoorne bovendien aan dat hij vanaf enig moment ook de steun vanuit zijn eigen team begon te verliezen: "Het ontbrak het team aan vertrouwen in wat ik kan."

"Achter de schermen gebeurde een hoop dingen, waarover ik niet uitgebreid kan praten, maar ik denk dat de meesten zich een voorstelling kunnen maken van waar ik op doel." "Op het moment dat je weet dat men achter je rug om zoekt naar een vervanger, is het heel moeilijk om nog het beste in jezelf naar boven te halen. Desondanks denk ik dat ik een goed einde van het seizoen kende." Spijt van bepaalde keuzes heeft Vandoorne, die binnenkort een nieuw avontuur in de Formule E aangaat, allerminst: "Ik deed mijn werk altijd zo goed als dat ik kon. Ik heb dan ook nergens spijt van."

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024