© McLaren

Nieuwsoverzicht

Vandoorne haalt uit naar McLaren

30 nov. 2018 11:00 Jan van der Burgt 3 reacties
Nee, Stoffel Vandoorne boekte met McLaren niet de successen waar hij op hoopte toen hij in 2017 als het nieuwe supertalent op de Formule 1-grid verscheen. McLaren was bezig aan een vrije val, waardoor Vandoorne niet zijn ware kunnen kon tonen.

In gesprek met het Belgische Dernière Heure geeft Stoffel Vandoorne bovendien aan dat hij vanaf enig moment ook de steun vanuit zijn eigen team begon te verliezen: "Het ontbrak het team aan vertrouwen in wat ik kan."

"Achter de schermen gebeurde een hoop dingen, waarover ik niet uitgebreid kan praten, maar ik denk dat de meesten zich een voorstelling kunnen maken van waar ik op doel."

"Op het moment dat je weet dat men achter je rug om zoekt naar een vervanger, is het heel moeilijk om nog het beste in jezelf naar boven te halen. Desondanks denk ik dat ik een goed einde van het seizoen kende."

Spijt van bepaalde keuzes heeft Vandoorne, die binnenkort een nieuw avontuur in de Formule E aangaat, allerminst: "Ik deed mijn werk altijd zo goed als dat ik kon. Ik heb dan ook nergens spijt van."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen