© McLaren

Nieuwsoverzicht

Vandoorne haalt uit naar McLaren: "Slechter kan niet"

29 aug. 2018 10:15 Ruud Dimmers 4 reacties
De thuisrace van Stoffel Vandoorne draaide uit op een groot fiasco. In iedere sessie was de Belg laatste in zijn McLaren.

Juist voor eigen publiek was er Vandoorne veel aan gelegen om te schitteren. De thuisrace op Spa-Francorchamps werd een drama en na afloop liet de Belg zijn frustraties de vrije loop.

"Het is moeilijker om een nog slechter weekend door te maken. Onze prestaties zijn ver verwijderd van goed en er is geen echte verklaring voor", klinkt het somber.

"De realiteit is dat we sinds het begin van dit jaar geen progressie hebben geboekt. We staan stil in vergelijking met de anderen. Ik was laatste in iedere sessie met volop problemen dit weekend. Het is zonde dat ik geen betere auto beschikbaar had en mijn fans wat kon laten zien."

De race zelf draaide ook uit op een grote teleurstelling. McLaren probeerde met een andere strategie nog posities te winnen, maar het pakte verkeerd uit.

"We probeerden door een afwijkende strategie, met een pitstop achter de safety car, om wat te winnen. Helaas betaalde zich dat niet uit. De race zelf was erg saai voor iedereen. Er gebeurde niets, er waren geen inhaalacties en voor ons geen wonderen", aldus de gefrustreerde Belg.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen