© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Vandoorne: 'Ik ben klaar om de leider van McLaren te worden'

17 jun. 2018 17:10 Ruud Dimmers 0 reacties
Het F1-seizoen 2018 verloopt nog niet bijzonder positief voor Stoffel Vandoorne. De Belg delft het onderspit bij McLaren ten opzichte van Fernando Alonso, maar maakt zich geen zorgen over zijn toekomst.

Vandoorne maak zich geen zorgen over toekomst bij McLaren

"Ik voel geen druk. De resultaten zijn erg positief geweest. Het enige dat ik kan doen is zo hard mogelijk rijden en het maximale uit de auto halen", liet Vandoorne aan Crash.net weten.

"Ik denk dat het me sterker heeft gemaakt om tijdens een weekend met alle problemen te dealen en toch te proberen om het maximale eruit te halen. Dit ondanks dat we weten dat we met deze auto niet altijd punten kunnen scoren."

De toekomst van Fernando Alonso houdt veel mensen binnen McLaren bezig. Mocht de Spanjaard besluiten om de F1 gedag te zeggen dan is Vandoorne klaar om het team te leiden.

"Dat is een beslissing die alleen Fernando kan maken en daar heb ik geen invloed op. Het enige wat ik kan beïnvloeden zijn mijn eigen prestaties."

"Ik denk dat als je kijkt naar hoe close onze resultaten zijn, en de progressie die we boeken met het team, dat ik 100% klaar ben om het team te leiden. Daar heb ik geen enkele twijfel over."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen