© Alfa Romeo Sauber

Nieuwsoverzicht

Vasseur: 'Charles Leclerc is geweldig op alle vlakken'

17 jul. 2018 07:01 Ruud Dimmers 0 reacties
Sauber-coureur Charles Leclerc lijkt hard op weg te zijn naar Ferrari, maar teambaas Vasseur ontkent dat er gesprekken gaande zijn. De jonge Monegask maakt een geweldige ontwikkeling door en is de revelatie van dit seizoen.

"Hij presteert perfect. Charles heeft de snelheid en zijn mentaliteit is geweldig. Hij is charismatisch, wat erg belangrijk is omdat hij het team ook onder druk zet en de mensen om hem heen weet te motiveren", laat Vasseur aan Sky Sports weten.

De geruchten over een overstap naar Ferrari in 2019 zijn bijzonder sterk, maar volgens Vasseur speelt er momenteel niets op dat vlak. "Er ligt geen deal op tafel en we hebben er niet met Ferrari over gesproken. We spreken over van alles met ze, maar niet over Charles. Mogelijk komt het op een dag ter sprake, maar ik wil dat we ons eerst richten op het huidige seizoen."

De Ferrari-geruchten mogen geen invloed hebben op de prestaties van Leclerc vindt zijn teambaas. "Ik push hem om gefocust te blijven en zich te richten op de volgende race. Dit omdat hij niet beoordeelt wordt door jou, Arrivabene of wie dan ook, maar op basis van zijn prestaties. Je wordt als coureur altijd afgerekend op je meest recente race."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen