Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
IndyCar Series

VeeKay blundert in Indy 500 en knalt concurrent in de muur

Rinus VeeKay maakte halverwege de iconische Indy 500 wel een hele opmerkelijke klapper. De Nederlander spint bijna in de pitstraat en tikt hiermee Alex Palou in de muur.

Rinus Vee Kay Indianapolis 500 Practice By Chris Owens Ref Image Without Watermark m80413
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Chris Owens - 2023 Instagram: @chrisowens

Waar Rinus 'VeeKay' van Kalmthout de openingsfase van de Indianapolis 500 zonder enige problemen doorstond en meedeed aan de voorkant van het veld, ging het mis bij de derde pitstop na een crash van Sting Ray Robb.

De caution die volgde, zorgde voor drukte in de pitstraat. VeeKay was een van de coureurs met een stop, maar bij het wegrijden maakte hij een blunder. Met te veel wheelspin knalde hij tegen de eveneens wegrijdende Alex Palou, die daardoor de muur in knalde met schade.

VeeKay krijgt een drive through penalty en is ver teruggezakt. Hij zit nog wel in de lead lap, maar zijn kansen op de winst zijn aanzienlijk kleiner geworden.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview Sarcastische Wolff juicht nieuw F1-'worstel'idee toe: "Zien we meteen hoe stom het is"