Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

VeeKay reageert met plechtige belofte op gedwongen vertrek bij IndyCar-team

Rinus van Kalmthout moet afscheid nemen van het team waarmee hij al de vijf jaren actief was in IndyCar, Ed Carpenter Racing. Hij reageert nu op het feit dat zijn contract niet wordt verlengd.

VeeKay ECR
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ed Carpenter Racing

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout en Ed Carpenter Racing waren vijf jaar lang onafscheidelijk. De partijen bleven loyaal aan elkaar in de hoop op verbetering van jaar op jaar. De Nederlander heeft echter te horen gekregen dat zijn contract niet verlengd wordt. Dat meldden we eerder al. Nu heeft VeeKay daar op social media zelf op gereageerd.

"Dankjewel aan iedereen die me aardige berichten heeft gestuurd de laatste paar dagen. Ik wil ook Ed Carpenter Racing bedanken voor de kans die ze me hebben gegeven en voor hun support de afgelopen vijf jaar. We hebben enkele geweldige successen gevierd, maar zoals het vaak gaat in het racen, ook enkele uitdagingen gekend."

"Het belangrijkste is dat we altijd het maximale hebben gegeven en lol hebben gehad, dit alles met een geweldige sfeer binnen het team. Nu dat mijn contract met ECR ten einde komt, kijk ik vol enthousiasme vooruit naar de toekomst en weet dat ik mijn beste racejaren nog voor me heb liggen."

Praat mee!

Viaplay
x
Max Italiaanse media roepen Verstappen uit tot 'winnaar' GP Singapore