Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Verdrietige Ricciardo voorziet chaos in eerste F1-race na coronacrisis

In een filmpje op Instagram laat Daniel Ricciardo zien hoe hij zichzelf bezighoudt nu de Formule 1 stilligt als gevolg van de coronapandemie. “Ik ben verdrietig over Monaco.” Maar als er dan eindelijk later dit jaar kan worden gereden, voorziet hij chaos.

In het Instagram-filmpje zien we Ricciardo onder meer op de tractor, op de boerderij van zijn ouders. In een video die meer dan driekwart miljoen keer op Instagram is bekeken, zingt de coureur mee met muziek terwijl hij voortrolt in een tractor – nogal een schril contrast met de Formule 1-bolide van Renault waarmee Ricciardo doorgaans onderweg is.

"Het levensonderhoud van mijn vader is grondverzet, dus hij heeft hier vrijwel zijn hele leven op gereden. Dat is zijn business", legt de Australiër uit. Tijdens een interview op de Renault-pagina van Instagram onthult Ricciardo dat hij ment pijn in het hart had zitten kijken naar een onboardvideo van de Grand Prix van Monaco, de race die hij in 2018 met Red Bull nog winnend afsloot. “Dat maakte me een beetje verdrietig. Dat deed wel pijn. Helaas begint de realiteit in te dalen."

De Grand Prix van Canada is vooralsnog de eerste race die dit jaar - op 14 juni - verreden gaat worden, al houden veel insiders rekening met een latere seizoenstart, zondag 5 juli in Oostenrijk. De voormalige teamgenoot van Max Verstappen verwacht dat die eerste race wel eens op chaos zou kunnen uitdraaien: "Ik denk eraan om mij als laatste te kwalificeren, want ik denk dat bocht één een enorme chaos wordt. Ik ga gewoon kijken hoe het zich ontvouwt en dan leid ik na de eerste ronde. Misschien kwalificeer ik me wel op poleposition en start ik vrijwillig als laatste."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje