© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Verkoopt Williams ook het tweede stoeltje?

28 sep. 2017 16:53 Ruud Dimmers 0 reacties
Felipe Massa is nog altijd in de race voor een contract bij de F1-renstal van Williams. De Braziliaan is een van de meest ervaren Formule 1 coureurs, maar weet dat de concurrentie groot is.

Massa: 'Talent is niet altijd de doorslaggevende factor'

In Maleisië liet Massa tijdens een gesprek met Sky Sports weten dat hij zichzelf nog altijd een geschikte kandidaat vindt. Wel merkt hij daarbij op dat talent alleen soms niet genoeg is. 

"Het team kent me goed en ze weten wat ik kan. Er zijn ook een aantal andere namen genoemd, maar ik weet dat het team mij steunt. De engineers en mensen met verstand van racen staan aan mijn kant."

"Er komt meer bij kijken en talent is niet altijd de doorslaggevende factor."

Daarmee lijkt het erop dat Williams graag een coureur heeft die de combinatie van talent en sponsorgeld heeft. Met Lance Stroll hebben ze al een dik gesponsorde coureur in dienst. Van de coureurs op de shortlist zijn Marcus Ericsson, Jolyon Palmer en Pascal Wehrlein de coureurs die via sponsoren interessant kunnen zijn voor het team. Wehrlein wordt gesteund door motorleverancier Mercedes.

"Ik blijf ontspannen onder de situatie. Ik weet waartoe ik in staat ben en heb de motivatie om nog een jaar langer door te gaan. Ik zal dan ook alles blijven geven voor het team. Mocht ik volgend jaar niet voor Williams racen dan ga ik iets anders zoeken. Ik blijf niet wachten tot december, maar heb geen harde deadline."

"Ik hoop dat we de komende weken meer duidelijkheid krijgen. Het zou erg fijn zijn om aan het einde van deze maand mijn toekomst helder te hebben."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen