Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

'Verpeste ronde' bezorgt blije Norris P4: "Ik had Sainz moeten hebben"

Lando Norris was een beetje een vreemde eend in de bijt tijdens de kwalificatie in Oostenrijk. Hij pakte P4, maar volgens de McLaren-coureur had er meer in gezeten.

Norris Austria VT1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In zijn geüpdatete McLaren-bolide ging Lando Norris op vrijdag als een trein. Hij pakte P4 tijdens de kwalificatie, waar hij wonder boven wonder niet helemaal 100% tevreden mee was. Natuurlijk hoor je hem niet klagen over zijn startpositie, maar de Brit denkt dat er nog wat meer in had gezeten.

"Ik ben echt opgelucht, maar ik heb mijn ronde wel een beetje verpest. Ik had Carlos moeten hebben, maar ja, als... Ondanks dat ben ik heel blij. P4 is heel goed voor ons, zeker in de kwalificatie. Het was leuk, maar ook lastig, want in elke bocht kan je zowat een track limit pakken! Elke bocht wil je meer pushen, maar je moet tegelijkertijd heel voorzichtig zijn", aldus Norris.

Updates

Norris staat nog even stil bij het harde werk van alle mannen en vrouwen in de McLaren-fabriek, die ervoor hebben gezorgd dat hij eerder dan gepland een grote update in gebruik heeft genomen. Dat wierp dus meteen zijn vruchten af.

"De auto werkt heel goed, dus ik moet mijn team enorm bedanken voor alle nieuwe onderdelen. Zonder die onderdelen had ik niet op P4 gestaan. Ik ben heel blij en het is een mooie opsteker voor het team."

"Zodra we de auto op het asfalt zetten, werkte alles zoals gehoopt, dus dat is een goed teken. Als je als coureur niet de perfecte ronde rijdt, dan zit er altijd wat meer in. P3 was mogelijk geweest, maar ik ben alsnog heel blij", aldus de McLaren-coureur.

Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Oostenrijk 2023 RN365 Nieuwsdossier

2 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen