© Darren

Nieuwsoverzicht

Verschuur: 'Jos Verstappen wil dolgraag Le Mans nog een keer doen'

16 jun. 2018 18:55 Ruud Dimmers 0 reacties
Jos Verstappen won in 2008 bij zijn enige deelname de 24 uur van Le Mans in een team onder leiding van Frans Verschuur. Verstappen wil graag nog terugkeren in Le Mans.

Keert Verstappen terug in Le Mans?

Frans Verschuur en Jos Verstappen spraken eerder deze week over een nieuw Le Mans-project. Beide heren hebben daar interesse in zo vertelt Verschuur aan RTL7. Wel moet het project kans van slagen hebben.

"Je moet het alleen doen als het goed is. Ik heb van de week een heel gesprek gehad met Jos en hij wil Le Mans nog een keer doen, maar alleen met een goed pakket."

Jos Verstappen racet al jaren niet meer, maar Verschuur verwacht dat de snelheid er nog wel is. "Hij is nog altijd best goed in conditie en heeft de snelheid ook nog wel, zeker in de regen en in de nacht. Jos Verstappen wil Le Mans heel graag nog een keer doen."

"Jos zei tegen me:Als je nog een mooi project hebt dan wil ik het heel graag doen, maar alleen als het hetzelfde georganiseerd als tien jaar geleden."

Belangrijk is daarbij dat er ook voldoende geld beschikbaar komt om een gooi naar de overwinning te doen: "Er moet ook voldoende budget zijn om te kunnen winnen en niet om mee te doen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen