Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Als je de snelheid niet hebt, is dat gewoon onmogelijk"

Na afloop van de Grand Prix van Qatar lijken Mercedes en Lewis Hamilton de overhand te hebben. De Brit gaat met goede moed de laatste twee races in, terwijl Max Verstappen moet toegeven dat er beter gepresteerd moet worden.

Lewis Hamilton heeft een enorme mentale boost gekregen na zijn overwinning in Brazilië en in Qatar. De Mercedes-coureur is meer dan klaar voor de laatste twee races van het Formule 1-seizoen. "Zoals ik eerder al benoemde voel ik mij geweldig", zegt de Brit. "Ik ben fysiek gezien beter dan ooit." "De auto voelt beter dan ooit en ik ga heel positief de laatste twee races in." Hamilton kan niet wachten om het gevecht weer aan te gaan met Verstappen en denkt dat de Mercedes-bolide zeer competitief zal zijn. "Als we naar onze auto kijken, ziet het er goed uit. Ik kan niet wachten op de gevechten!"

Verstappen had 'onmogelijke' opgave in Qatar

Op het Losail International Circuit maakte Max Verstappen weinig kans, zo moet hij na afloop van de race toegeven aan onder meer RacingNews365. "Het blijft spannend, al had ik liever een groter gat geslagen in de stand. Maar als je de snelheid niet hebt, dan is dat gewoon onmogelijk." Voor de laatste twee races in Saoedi-Arabië en in Abu Dhabi hoopt de Red Bull-coureur op verbetering, zowel van het team als van motorleverancier Honda. Alles moet nu perfect lopen om de wereldtitel binnen te slepen. "We moeten proberen alles beter te doen en sterker terug te komen. Vooral op het stratencircuit in Saoedi-Arabië. In Abu Dhabi gaan we het uiteindelijk zien."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'