© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen als teamgenoot van Hamilton? "Alleen als ik geen andere opties heb"

Max Verstappen moet er op dit moment niet aan denken Lewis Hamilton of Sebastian Vettel als teamgenoot te hebben. Pas als hij echt geen andere opties zou hebben, zou hij daarmee akkoord gaan.

Max Verstappen zit stevig in het zadel bij Red Bull Racing, het team waarmee hij verwacht wereldkampioen te kunnen worden en waar hij zichzelf om die reden niet snel ziet vertrekken. Een overstap naar een ander van de drie topteams ziet hij vooralsnog dan ook niet zitten.

"Ik denk dat het voor mijn carrière nu niet handig is om Lewis Hamilton of Sebastian Vettel als teamgenoot te hebben, maar als ik écht geen andere optie zou hebben, dan zou ik daar natuurlijk wel mee instemmen", zo wordt de Nederlander geciteerd door Formule1.nl.

Een overstap naar het Mercedes van Hamilton of het Ferrari van Vettel is echter niet aan de orde voor Verstappen, die juist in een andere auto het gevecht met de twee aan wil gaan.

"Ik denk dat ik met Red Bull ook de wereldtitel kan grijpen, zolang het totaalplaatje maar klopt. Wereldkampioen worden met Mercedes, dat kan iedereen. Mannen als Alonso, Vettel en Ricciardo zouden dat fluitend zijn geworden in een Mercedes-overall."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen