Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen baart opnieuw opzien in officiële persconferentie

Max Verstappen wilde na afloop van de kwalificatie weinig kwijt op de officiële persconferentie van de Formule 1. Dit naar aanleiding van zijn taakstraf van eerder dit weekend. Ook na de race moest de Nederlander naar de persconferentie, waar hij opnieuw opzien baarde.

Verstappen post qualy Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen weigerde zaterdagavond na de kwalificatie uitgebreid antwoord te geven tijdens de persconferentie voor de top drie uit de kwalificatie. De Nederlander deed dit uit protest tegen zijn taakstraf, die hij eerder dit weekend opgelegd kreeg voor het gebruiken van het woord 'fucked' in de persconferentie op donderdag.

Op de zondag van de Grand Prix moest Verstappen opnieuw opdraven bij de persconferentie voor de top drie en hoewel Verstappen rustig begon, baarde hij tegen het einde opnieuw opzien met korte antwoorden. Bij Viaplay kondigde Verstappen al aan dat het niet zo'n interessante persconferentie zou worden: "Nou niet heel interessant nee, want er zal niet heel veel te vertellen zijn."

Qua antwoorden werd het inderdaad niet interessant, maar de houding van Verstappen deed wel de wenkbrauwen fronsen. Verstappen begon de persconferentie nog vrij uitgebreid en antwoordde 'normaal', maar naarmate de vragen bleven volgen, werden de antwoorden steeds korter.

Zijn antwoord op de laatste vraag was misschien wel typerend. Op de vraag of hij nog steeds liever buiten de zaal wilde praten, gaf Verstappen een typerend antwoord: "Het is een lange dag geweest, hè..." 

Praat mee!

Viaplay
x
Titelstrijd Red Bull heeft goed nieuws voor Verstappen