Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen bedankt voor eretitel à la Hamilton

Vorige week hadden Max Verstappen en Lewis Hamilton beide redenen voor een feestje. De Red Bull-coureur werd gekroond tot wereldkampioen, de Mercedes-coureur werd door de Britse kroon geridderd. Wat Verstappen betreft waren de rollen zo goed verdeeld.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool/Getty Images

Vorige week werd Sir Lewis Hamilton eindelijk geridderd. Ein-de-lijk, want al jaren vroegen de Britten zich af wanneer het eindelijk zou gaan gebeuren. Wat immers kon hij meer doen dan jaren achtereenvolgens de wereldtitel in de Formule 1 te veroveren?

Hamilton meldde zich op Windsor Castle, alwaar Prins Charles het zwaard op zijn schouder plaatste. Max Verstappen vierde ondertussen nog zijn kampioenschapsfeest, tussen wat testwerkzaamheden en interviewafspraken door. De Nederlander heeft genoeg aan de titel van wereldkampioen alleen.

Voor Verstappen telt maar één ding

Gevraagd door ServusTV wat hem nu aan eretitels of extra beloningen staat te wachten, antwoordt Verstappen nuchter zoals we hem kennen: "In ieder geval word ik geen 'Sir', maar uiteindelijk heb ik dat ook helemaal niet nodig. Ik ben eerst en vooral een autocoureur."

Als hij eraan herinnerd wordt dat hij niet enkel dat is, maar zelfs een wereldkampioen, kan Verstappen dan enkel volmondig beamen: "Kijk, en dat is uiteindelijk het belangrijkste."

Nu hij wereldkampioen Formule 1 is geworden, zal het zelfvertrouwen van Max Verstappen alleen maar groter worden. Hij waagt zich na afloop van het seizoen aan een boute voorspelling.

4 reacties

x
Breaking Red Bull-kopstuk stapt over naar Aston Martin