© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen benadrukt geloof in Honda: "Ze hebben dezelfde mentaliteit"

19 sep. 2018 14:25 René Oudman 5 reacties
Het podium waarop Max Verstappen woensdagmiddag toe werd gejuicht was niet eentje waarop hij wild in de rondte kon spuiten met champagne, maar eentje waarop hij een officiële Max Verstappen-store opende. Met één druk op de knop werden duizenden Groningers blij gemaakt met een heuse merchandisezaak.

De store, eentje die lijkt op de winkel in Swalmen, is tijdelijk geplaatst in de Jumbo-vestiging bij het stadion van FC Groningen. Aldaar was Racingnews365 achter de schermen aanwezig om Verstappen zijn fans toe te zien spreken.

Kort werd er teruggeblikt op het Grand Prix-weekend in Singapore, waar Verstappen een keurige tweede plaats wist te scoren. Tevens keek de jongeling alvast vooruit naar 2019, wanneer de Renault-krachtbron wordt ingeruild voor een motor van Honda.

"Ik ben er heel positief over", sprak Verstappen, "Honda heeft meer budget dan onze huidige motorleverancier en bovendien hebben ze een enorme wil om te winnen. Wat dat betreft passen ze goed bij Red Bull Racing, want wij hebben dezelfde mentaliteit."

Jumbo-voorman Frits van Eerd was aanwezig bij het heugelijke moment, samen met Verstappen drukte hij op de knop als teken van het openen van de store. Verstappen blikte kort terug op zijn eerste ontmoeting met Van Eerd, die sinds jaar en dag één van de trouwe sponsors van het racetalent is.

"Ik was wel een beetje zenuwachtig, toen", lacht de Red Bull-coureur. "Ik was een jaar of zestien en we waren bezig om een pad naar de Formule 1 uit te tekenen. Uiteindelijk besloten we om Formule 3 te gaan doen." De rest is, zoals men dan zegt, geschiedenis.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen