Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen benoemt grootste uitdaging voor GP Miami

Max Verstappen kijkt uit naar het Grand Prix-weekend in Miami. De Nederlander weet echter wel dat het een uitdaging wordt.

Verstappen China
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen gaat komend weekend in Miami op jacht naar zijn vijfde zege van dit seizoen. Er staat wederom een sprintweekend op het programma en Verstappen weet dat dat lastiger is, zeker op dit circuit. De drievoudig wereldkampioen legt haarfijn uit wat de specifieke uitdagingen zijn en wijst ook naar de hitte.

"Miami is fysiek altijd een van de zwaarste circuits, zeker door de hitte en de luchtvochtigheid", stelt Verstappen in de preview van Red Bull. "We kijken uit naar de uitdaging. Het is een interessant circuit met een mix van bochten en lange rechte stukken en het wordt belangrijk om gedurende het weekend zoveel mogelijk te leren over de auto."

De 26-jarige Verstappen heeft er logischerwijs wel veel zin in. "Je kan goed tegen elkaar racen op dit circuit en er zijn een aantal hogesnelheidsbochten. Het feit dat het de tweede sprintrace op rij is, maakt het extra interessant. Het is altijd een druk weekend op en naast de baan en we hebben goede herinneringen op dit circuit. Miami zorgt voor een goede en enerverende sfeer voor de fans. Ik kijk ernaar uit om dit weekend te racen met mijn nieuwe speciale Amerikaanse helm met een ontwerp dat de passie van de fans voor de sport weerspiegelt."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Tech Speciale achtervleugel moet Verstappen aan zege helpen in Monaco