Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen bijt fel van zich af: "Ik heb het verkeerde paspoort"

Voorafgaand aan de Grand Prix van Mexico gaat het veelvuldig over het incident tussen Max Verstappen en Lando Norris in Austin. De Nederlander gooit nu zelf nog wat extra olie op het vuur met een zeer felle sneer over zijn nationaliteit.

Verstappen Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ook in Mexico is het gevecht tussen titelrivalen Max Verstappen en Lando Norris in Austin het gesprek van de dag. Na afloop lieten velen hun mening horen over het moment, waarbij er geen eenduidigheid leek te zijn over wie er nu fout zat. 

Verstappen zelf kreeg ook wederom vragen over het moment en bij Viaplay liet hij nog even duidelijk blijken hoe hij tegen het hele gedoe aankijkt: "Ik had ten eerste niet echt verwacht dat ik hem achter me kon houden, want ze waren een stuk sneller."

"En ik had ook helemaal geen grip aan de voorkant. Maar ik heb er alles aan gedaan en uiteindelijk zijn we er dan toch voor gefinisht, natuurlijk met die penalty", zo vervolgt Verstappen. "Dus op dat gebied mogen we dan niet klagen."

Volgens velen moeten de regels aangepast worden, na het incident van afgelopen weekend. Verstappen is het daar absoluut niet mee eens: "Nee, eigenlijk niet. Maar ik heb het verkeerde paspoort. Het is op het gebied van klagen het verkeerde land." Als de interviewer vraag of hij doelt op de Britse nationaliteit, antwoordt de Nederlander bevestigend: "Ja, op dat gebied wel. Ik ben heel blij met mijn paspoort, maar op dat gebied had ik blijkbaar een ander paspoort moeten hebben."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na zeer rommelige eerste training Verstappen in Mexico