Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen breidt 'tribune-imperium' in Formule 1 uit

Max Verstappen krijgt er in 2023 weer een nieuwe Formule 1-tribune bij. Na volledige 'Max-tribunes' in België en Oostenrijk komt er nu ook één in Spanje.

De nieuwste Max Verstappen-tribune is niet zomaar op een locatie in Europa. De tweevoudig wereldkampioen behaalde zijn allereerste overwinning in de Formule 1 op het circuit van Barcelona-Catalunya. Nu komt er speciaal voor alle Verstappen-fans een volledige tribune voor de Orange Army. Het is zeker niet de eerste tribune die speciaal gereserveerd is voor Verstappen-fans. Eerder zagen we al volledige Max-tribunes verschijnen op Spa-Francorchamps, tot voor kort de race het dichtst bij het Nederlandse publiek (nu is dat natuurlijk Zandvoort) en op het thuiscircuit van Red Bull in Oostenrijk. De Verstappen-tribune van de Grand Prix van Spanje zal liggen bij bocht 12, waar vroeger nog een chicane zat in de derde sector van het circuit. De chicane wordt echter weggehaald om het racen te bevorderen.

1616391483116118022

Be part of the Orange Army🧡 Now exclusively available at https://t.co/Ga9eks3PwF : official Max Verstappen Grandstand tickets for the 2023 Formula 1 Spanish Grand Prix at the legendary Circuit de Barcelona-Catalunya 🤩 Where history is made 🏁 🔗 https://t.co/V307XKDHXl pic.twitter.com/TeH1bak4jt — Max Verstappen (@VerstappenCOM) January 20, 2023

Viaplay
x
Max Verstappen geeft waarschuwing af: "Zal zijn tol eisen"