Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen.com breidt winkelimperium uit met vier locaties Racesquare

Goed nieuws voor de diehard Max Verstappen-fan. Vanaf heden kan je bij vier gloednieuwe Verstappen.com-shops terecht voor officiële merchandise van de Formule 1-wereldkampioen. Een samenwerking met Racesquare maakt dat mogelijk.

20240313 Ruben Philipse Racesquare Verstappen com Lo Res 25
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ruben Philipse

Verstappen.com heeft er in één klap vier nieuwe, officiële verkooplocaties bij. Vanaf heden koop je ook de allernieuwste Verstappen-merchandise in een viertal vestigingen van Racesquare. De twee partijen slaan namelijk de handen ineen en zo krijgt de racefan de kans om naast het favoriete simrace-uitje ook uiting te geven aan hun Max Verstappen-fanship.

Verstappen.com opent shops in de Racesquare-vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Alkmaar. De oprichter van Racesquare, Niels Roodenburg, is gelukkig met de nieuwe samenwerking.

"Dit partnerschap versterkt onze missie om de ultieme race-ervaring te bieden en maakt het voor fans nog gemakkelijker om hun passie voor racen te uiten met officiële Max Verstappen-merchandise."

Nico de Jong, CEO van Verstappen.com, reageert niet minder verheugd op het partnership: "De support voor Max Verstappen van de fans vanuit heel Nederland is altijd geweldig geweest. Het is super dat zij nu ook in de vestigingen van Racesquare terecht kunnen voor de officiële Red Bull Racing en exclusieve Max Verstappen merchandise."

"Dit is een perfecte match, aangezien zowel Verstappen.com als Racesquare passie voor racen en het bieden van topkwaliteit aan onze fans hoog in het vaandel hebben staan.”

Praat mee!

Viaplay
x
24 uur Le Mans Indrukwekkende De Vries teleurgesteld ondanks P2: "Dit doet pijn"