© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen daagt Hamilton uit: "Je had me meer af kunnen knijpen"

22 okt. 2018 15:30 Jan van der Burgt 1 reacties
Max Verstappen genoot op de zondag in Amerika van zijn gevecht met Lewis Hamilton, maar wat hem betreft had het gevecht nóg scherper gekund.

"Je had me best wat meer af mogen knijpen, hoor", reageert Max Verstappen tijdens de persconferentie doodleuk op de opmerking van Hamilton dat hij Verstappen veel ruimte gaf. Lewis Hamilton wist echter goed met wie hij te maken had.

"Met jou weet ik eigenlijk nooit waar ik aan toe ben en ik wilde sowieso niet riskeren dat we tegen elkaar aan zouden rijden", aldus Hamilton, die met die uitleg niet helemaal wegkomt: "Met een beetje 'wheelbangen' is toch niks mis?"

Max Verstappen verrichtte een klein wonder door up de supersofts de race uit te rijden met een enkele pitstop, maar dat maakte het gevecht aan het eind van de rit des te spannender.

"Achter Kimi Raikkonen gingen mijn banden er langzaam maar zeker aan, maar dat maakte het gevecht met Hamilton des te interessanter. Ik zat al op de limiet, dus ik gleed alle kanten op. Lewis ging echter ook wijd en op de marbles schoof hij van de baan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen