Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen: "Dat is waarom ik toch Drive to Survive zal kijken"

Het nieuwe, vierde seizoen van Drive to Survive is sinds afgelopen vrijdag te streamen op Netflix. Max Verstappen, bepaald geen fan van de serie, weet tóch een reden te bedenken om wél te kijken.

Verstappen Red Bull Bahrein
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Max Verstappen geeft tegenover onder andere RacingNews365 aan naar het nieuwe seizoen Drive to Survive te kijken, enkel en alleen om te zien hoe 'over de top' alles deze keer wordt gepresenteerd. Hij weigert zijn mening over de Netflix-hitserie bij te stellen.

De Red Bull-coureur is een gekend criticaster van de docuserie die de kijker meeneemt op plaatsen waar ze anders nooit zouden komen. Hij verweet de makers van de serie eerder al dat ze een niet bestaande rivaliteit tussen hemzelf en teamgenoot Daniel Ricciardo fakete. Sindsdien besloot hij niet betrokken te willen zijn bij het maken van de serie.

Desondanks vertolkt hij een belangrijke hoofdrol in het vierde seizoen, enkel en alleen omdat er natuurlijk wordt ingezoomd op de titelstrijd tussen hem en Lewis Hamilton. Verstappen zal die beelden dus wel gaan zien.

Verstappen stelt mening over Drive to Survive niet bij

"Ik denk dat mijn mening over de serie niet bijgesteld gaat worden. Die was sinds seizoen één niet al te best", zo laat hij optekenen. Ik ben een redelijk nuchter iemand. Ik blijf graag bij de feiten zonder zaken uit te vergroten. Ik snap dat Netflix het doet, dat zien mensen graag en dat zal voor elke documentaire wel gelden."

"Het is alleen niet mijn ding", vervolgt hij. "Ik zal het waarschijnlijk wel kijken, hoor, maar alleen om te zien hoe over de top het nu weer is. Daarna ga ik weer verder met mijn leven en kijk ik vast nog een andere documentaire op Netflix."

24 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull