Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Dat is waarom ik toch Drive to Survive zal kijken"

Het nieuwe, vierde seizoen van Drive to Survive is sinds afgelopen vrijdag te streamen op Netflix. Max Verstappen, bepaald geen fan van de serie, weet tóch een reden te bedenken om wél te kijken.

Max Verstappen geeft tegenover onder andere RacingNews365 aan naar het nieuwe seizoen Drive to Survive te kijken, enkel en alleen om te zien hoe 'over de top' alles deze keer wordt gepresenteerd. Hij weigert zijn mening over de Netflix-hitserie bij te stellen. De Red Bull-coureur is een gekend criticaster van de docuserie die de kijker meeneemt op plaatsen waar ze anders nooit zouden komen. Hij verweet de makers van de serie eerder al dat ze een niet bestaande rivaliteit tussen hemzelf en teamgenoot Daniel Ricciardo fakete. Sindsdien besloot hij niet betrokken te willen zijn bij het maken van de serie. Desondanks vertolkt hij een belangrijke hoofdrol in het vierde seizoen, enkel en alleen omdat er natuurlijk wordt ingezoomd op de titelstrijd tussen hem en Lewis Hamilton. Verstappen zal die beelden dus wel gaan zien.

Verstappen stelt mening over Drive to Survive niet bij

"Ik denk dat mijn mening over de serie niet bijgesteld gaat worden. Die was sinds seizoen één niet al te best", zo laat hij optekenen. Ik ben een redelijk nuchter iemand. Ik blijf graag bij de feiten zonder zaken uit te vergroten. Ik snap dat Netflix het doet, dat zien mensen graag en dat zal voor elke documentaire wel gelden." "Het is alleen niet mijn ding", vervolgt hij. "Ik zal het waarschijnlijk wel kijken, hoor, maar alleen om te zien hoe over de top het nu weer is. Daarna ga ik weer verder met mijn leven en kijk ik vast nog een andere documentaire op Netflix."

Viaplay
x
GP Hongarije Mogelijk code rood en extreme hitte tijdens GP Hongarije