Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen: "Dat maakt het niet representatief wat Red Bull liet zien"

Max Verstappen kende geen lekkere dag in Singapore. Met name de tweede vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore verliep stroef. Hoe kijkt hij daar zelf naar?

Verstappen Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen stond langdurig binnen in de tweede vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore. In totaal reed hij maar zes rondjes, net op het moment dat de omstandigheden het representatiefst zijn. Immers, enkel in VT2 wordt onder dezelfde omstandigheden gereden als in de kwalificatie en de race.

In zijn terugblik op de trainingsdag komt zijn uitleg over de tegenslagen overeen met de woorden van Helmut Marko, maar hij begint positief over VT1: "De auto werkte goed in de eerste training, maar voor VT2 wilden we een paar dingen aanpassen."

"Het duurde echter wat langer om die dingen aan te passen en toen we daarna opnieuw een paar dingen uit wilde proberen, duurde het doorvoeren van de veranderen opnieuw langer. Dat is waarom we niet veel hebben kunnen rijden en dat is waarom het ook niet representatief was wat we hebben laten zien."

Van positief naar iets minder positief buigt Verstappen het gesprek weer naar het positieve. "Het (de problemen van de vrijdag, red.) laat in ieder geval ruimte voor verbetering."

Ook interessant:

Verstappen moet even wachten op zijn tweede Formule 1-wereldtitel

De Grand Prix van Singapore staat voor de deur en dat betekent natuurlijk dat de mannen van RacingNews365 in de nieuwste Formule 1-podcast weer uitgebreid vooruitblikken op het raceweekend. Beluister de podcast hieronder!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen