Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen deelt plannen voor winterstop: "Zit hier nu met een enorme kater"

Na het winnen van de wereldtitel heeft Max Verstappen, los van de bandentests in Abu Dhabi, eindelijk tijd om bij te komen van een heftig Formule 1-seizoen. Met een helse kater begint hij de winterstop.

Het winnen van de Formule 1-wereldtitel is natuurlijk reden genoeg voor een feestje, al zijn er nog een aantal mediaverplichtingen voor de Nederlander voordat hij volledig kan uitrusten na het seizoen. "Ik ga rusten de rest van mijn week, maar ik zit hier nu met een enorme kater", lacht Verstappen in een mediasessie van Red Bull. "Ik moet nog wel die bandentest doen, natuurlijk. Daarna ga ik naar huis om zo snel mogelijk mijn familie te zien." Verstappen werd overspoeld met felicitaties na zijn overwinning van de Grand Prix van Abu Dhabi. Ook hier moet hij nog even het een en ander voor inhalen. "Ik heb een aantal reacties gezien, maar ik moet mijn telefoon nog nalezen. Ik heb er letterlijk geen tijd voor gehad, dus dat moet ik de komende dagen ook nog gaan doen."

Daarna komt de echte rust voor Verstappen

Na alle mediaverplichtingen en het bijbenen van zijn sociale contacten komt de echte rust voor Verstappen. Voordat het nieuwe Formule 1-seizoen begint, wil de Nederlander keihard gaan genieten. "Ik ga zonder twijfel er lekker tussenuit en wat relaxen, want het is de afgelopen tijd enorm druk geweest." "We zijn het hele jaar flat out gegaan en het voelt nu alsof ik echt heel erg aan een break toe ben", sluit de regerend wereldkampioen mee af.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'