Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Denk dat ik Red Bull nooit wil verlaten"

Max Verstappen zit momenteel zeer goed op zijn plek bij Red Bull. Sterker nog, hij heeft op dit moment het gevoel dat hij het team nooit meer wil verlaten.

Als sinds zijn Formule 3-tijd mag Max Verstappen zich een Red Bull-coureur noemen. In die opstapklasse werd hij opgepikt, om vervolgens in de Formule 1 voor Toro Rosso te debuteren. Iets meer dan een jaar later stapte hij over naar Red Bull Racing, het team waar hij nu nog steeds voor uitkomt. Voor het eerst strijdt hij mee om het wereldkampioenschap in de Formule 1, dat zal hem mogelijk sterker in de gedachte dat hij bij Red Bull op de juiste plek zit: "Ik ben heel blij met waar ik zit", zo vertelt hij in gesprek met Square Mile .

Red Bull en Verstappen toegewijd aan ultiem doel

"Red Bull en ik zijn toegewijd aan het doel om dit kampioenschap te winnen en hopelijk kunnen we dit nog vele jaren blijven doen", vervolgt de Nederlander, die niet uitsluit dat hij gedurende de rest van zijn actieve F1-carrière voor één en hetzelfde team blijft rijden. "Op dit moment heb ik echt het gevoel dat ik dit team nooit zou willen verlaten. Maar we zullen wel zien hoe het uiteindelijk allemaal gaat lopen." Eerder al gaf vader Jos Verstappen aan dat het zeker niet ondenkbaar is dat zijn zoon voor altijd bij Red Bull blijft. "Waarom niet?" , zo sprak de voormalig Formule 1-coureur van onder andere Benetton en Minardi.

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie