© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Doel is om in 2019 meer races te winnen"

15 nov. 2018 08:00 Ruud Dimmers 2 reacties
Het Formule 1-seizoen 2018 zit er bijna op en de coureurs denken nog maar aan twee dingen: vakantie en het volgende F1-seizoen. Zo ook Max Verstappen, die dan met een Red Bull-Honda aan de start verschijnt.

Het seizoen 2018 was er eentje met ups en downs voor de Nederlander. Een lastige seizoensstart, met gemiste kansen in China en Monaco, kreeg een bijzonder sterk slot. Zeges in Oostenrijk en Mexico zorgen wederom voor twee zeges, maar de lat ligt hoger in 2019.

"Ik hoop dat we volgend jaar uitstekend presteren, maar dat is nog een kwestie van afwachten of onze auto dan ook zo sterk is. Op dit moment ben ik nog niet bezig met volgend jaar. Ik kijk uit naar een break om mezelf dan helemaal op te laden voor het nieuwe seizoen", laat Verstappen aan Sky Sports weten.

"Als alles goed uitpakt en de gegevens van de Honda-motor kloppen, dan ben ik er zeker van dat we op een bepaald punt in het seizoen zeker vaker voor de zege kunnen vechten."

Recent liet Helmut Marko zich ontvallen dat hij verwacht dat de nieuwe Honda-motor slechts 15 PK tekort komt ten opzichte van de krachtbronnen van Mercedes en Ferrari.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen