Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen doet concurrentie verbleken bij bookmakers

Wie is de grote favoriet voor de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten? Volgens onze vrienden van Unibet kan dat er maar één zijn en hij luistert naar de naam Max Verstappen. Daar kan ook de poleposition van Carlos Sainz niks aan veranderen.

Top two quali USA
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Carlos Sainz mag dan de beste uitgangspositie hebben voor de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten, een heel serieuze kans wordt hem door Unibet niet toegedicht. Niet zolang Max Verstappen meedoet in ieder geval. Zet je tien euro in op Max Verstappen, dan krijg je daar in het geval van een zege voor de Red Bull-coureur €14,50 voor terug.

Zet je datzelfde tientje in op Sainz en hij wint, dan krijg je al €55,- uitgekeerd. De nummer drie in dat lijstje is Lewis Hamilton, maar hij moet op zijn beurt een fors gat laten naar Sainz. Een tientje succesvol inzetten op de Mercedes-man levert je €90,- op. Bekijk de odds hieronder.

Klik hier voor de beste F1 odds

Welk team wint?

Bij de vraag welk team de winnende coureur aflevert zien we niet geheel toevallig soortgelijke gaten tussen in ieder geval Red Bull en Ferrari. Tien euro op Red Bull kan je €13,80 opleveren. In het geval van Ferrari loopt dat op tot €47,50.

Mercedes zwemt nog een beetje tussen die twee topteams en de middenmoot in, zoals onderstaande odds-overzicht je laat zien.

Klik hier voor de beste F1 odds

Wie pakt dat extra puntje?

Natuurlijk kan je zoals altijd ook je geld inzetten op de coureur die in jouw ogen de snelste ronde gaat rijden. Ook hier staat Verstappen bovenaan het lijstje, dit keer met Charles Leclerc op de tweede plaats.

Let in onderstaande overzicht vooral ook op de enorme kloof tussen de top zes en het middenveld, toch ook juist teams voor wie een strategisch gokje voor softs aan het einde van de race lucratief kan zijn.

Klik hier voor de beste F1 odds

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Verenigde Staten 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Verboden FIA grijpt in en verbiedt Mercedes innovatie-per direct