Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 2020

Verstappen dolbij met nieuw contract: "Wil samen met Red Bull winnen"

Max Verstappen verraste de Formule 1-wereld door vandaag al een nieuw contract met Red Bull te ondertekenen. De Nederlander voelt zich als een vis in het water bij de renstal en heeft alle vertrouwen in de toekomst.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool/Getty Images

Max Verstappen is na Charles Leclerc de tweede topcoureur die een langlopend contract afsloot. Eerder tekende Leclerc een contract dat hem tot en met 2024 verbindt aan Ferrari, vandaag was het Verstappen die zijn verblijf bij Red Bull verlengde tot en met 2023.

Verstappen is zeer blij met zijn nieuwe contract: "Red Bull had het geloof in mij om me de kans te geven om in de Formule 1 te debuteren, waarvoor ik ze altijd dankbaar ben geweest. In de afgelopen jaren ben ik alleen maar meer verweven gegroeid met het team."

De komst van motorleverancier Honda in 2019 gaf het team volgens Verstappen een boost en geeft hem vertrouwen voor de toekomst: "Los van de passie en de prestaties op de baan, is het erg genieten om met zo'n geweldige groep mensen samen te mogen werken. Met Honda aan boord en de progressie die we het laatste jaar hebben geboekt, ben ik alleen maar gemotiveerder. Het geeft mij het vertrouwen dat we samen kunnen winnen."

De Red Bull-coureur verwacht dat hij zijn dromen de komende jaren waar kan maken bij de renstal: "Ik waardeer de manier waarop Red Bull en Honda samenwerken en zich maximaal inzetten om succes te behalen. Ik wil met Red Bull winnen en ons doel is natuurlijk om samen voor het wereldkampioenschap te kunnen strijden."

11 reacties

    Breaking Lovende Verstappen: "We hebben de Honda-motor nog niet maximaal belast"