© Sauber

Nieuwsoverzicht

Verstappen dolt met Hamilton: 'Je ziet er nog goed uit'

05 jul. 2018 17:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen en Lewis Hamilton zaten in Groot-Brittannië naast elkaar voor de persconferentie. De derde man aan tafel was Charles Leclerc, waardoor de wereldkampioen verreweg de oudste van de gezelschap was.

Hamilton ziet Nederlandse GP wel zitten

Max Verstappen spreekt Lewis Hamilton bemoedigend toe als hij de aanwezige journalisten vraagt hoe hij eruitziet tussen de twee jonkies: "Je ziet er nog goed uit, hoor."

Lewis Hamilton bedankt Verstappen voor het compliment en heeft op zijn beurt weer een compliment over voor het Nederland van Max Verstappen als het over de mogelijkheid van een Nederlandse GP gaat:

"Ik denk dat alleen de een Nederlandse Grand Prix qua sfeer in de buurt kan komen van de Grand Prix van Groot-Brittannië."

De wereldkampioen heeft sowieso een goede bui en laat zich niet uit het veld slaan als hem gevraagd wordt naar de blunder van Mercedes in Oostenrijk:

"Ik hoop natuurlijk niet dat het de titel in mijn nadeel beslist, maar iedereen maakt fouten. Het zou ook maar saai zijn als iedereen perfect was. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat we met het sterkste strategische team van de grid sterker terug kunnen komen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen