Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen dolt met Hamilton: 'Je ziet er nog goed uit'

Max Verstappen en Lewis Hamilton zaten in Groot-Brittannië naast elkaar voor de persconferentie. De derde man aan tafel was Charles Leclerc, waardoor de wereldkampioen verreweg de oudste van de gezelschap was.

Max Verstappen spreekt Lewis Hamilton bemoedigend toe als hij de aanwezige journalisten vraagt hoe hij eruitziet tussen de twee jonkies: "Je ziet er nog goed uit, hoor." Lewis Hamilton bedankt Verstappen voor het compliment en heeft op zijn beurt weer een compliment over voor het Nederland van Max Verstappen als het over de mogelijkheid van een Nederlandse GP gaat: "Ik denk dat alleen de een Nederlandse Grand Prix qua sfeer in de buurt kan komen van de Grand Prix van Groot-Brittannië."

De wereldkampioen heeft sowieso een goede bui en laat zich niet uit het veld slaan als hem gevraagd wordt naar de blunder van Mercedes in Oostenrijk: "Ik hoop natuurlijk niet dat het de titel in mijn nadeel beslist, maar iedereen maakt fouten. Het zou ook maar saai zijn als iedereen perfect was. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat we met het sterkste strategische team van de grid sterker terug kunnen komen."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden