Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen domineert achter het stuur van een McLaren-bolide

Max Verstappen heeft op zeer dominante wijze de 12 uur van Bathurst gewonnen. Met een McLaren-bolide zette hij bijna het hele veld op een ronde.

Het is nog even wachten voordat het Formule 1-seizoen begint, maar er is al genoeg te doen in de (online) racewereld. Max Verstappen doet regelmatig mee aan een virtueel evenement bij Team Redline, zo ook dit weekend bij de 12 uur van Bathurst. De Nederlander won met een indrukwekkende voorsprong op de rest van het veld. Op het Australische Mount Panorama Circuit domineerde Verstappen samen met teamgenoot Luke Bennett, die zich eerder als vijfde kwalificeerde voor het virtuele evenement. Geen probleem voor het duo, want na enkele ronden lagen ze op kop en gaven ze de leiding niet meer weg. Twaalf uur lang domineerden Verstappen en Bennett.

Verstappen achter het stuur van een McLaren-bolide

Verstappen zat dit weekend achter het stuur van een McLaren-bolide, een MP4-12C GT3. De Red Bull-coureur reageerde tevreden na de 12 uur van Bathurst. "Het was lekker om te racen", zegt de regerend wereldkampioen F1 bij Verstappen.com . "De auto ging super." "Net als vorig jaar, ondanks dat we toen een andere auto hadden. Onze jonge protegé Luke heeft zeer solide gereden, dat is aangenaam om te zien. Het is mooi dat we samen deze race voor Team Redline hebben weten te winnen." De online avonturen van Verstappen zullen binnenkort op een lager pitje staan, want het Formule 1-seizoen wordt bijna afgetrapt. Na de testdagen in Barcelona en in Bahrein is het op zondag 20 maart tijd voor de eerste Grand Prix van 2022, in Bahrein.

1492532037567361027

Full send in the sim - https://t.co/lPLUudXCVM pic.twitter.com/5owJ6oQykU — Max Verstappen (@VerstappenCOM) February 12, 2022

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"