Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2023

Verstappen duldt geen tegenstand bij bookmakers

Max Verstappen staat bij de bookmakers van onze vrienden van Unibet een straatlengte voor op alles en iedereen. Die straat? Een ellelange rijksweg.

Max Verstappen is dé grote favoriet voor de overwinning in de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk later vandaag. De Red Bull ligt voor wat betreft de odds dan ook mijlenver voor de op rest. Een gokje op hem is dan ook weinig lucratief, maar de winkans wordt dus wel hoog ingeschat.

Zet je €10,- in op Verstappen, dan win je daar precies €2,20 mee. Ter vergelijking: zet je dat tientje succesvol in op Charles Leclerc, dan levert dat al €140,- op. Wat een verschil! Lewis Hamilton staat derde in dat rijtje. Een winst voor hem maakt dat je voor jouw tientje €160, euro winst pakt.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Welke team wint de GP van Oostenrijk

Het zal je misschien niet verbazen dat Red Bul, mede door bovenstaande, de grote favoriet is bij de teams. Een tientje op Red Bull levert je €1,70 wint op. Ferrari staat in dat ranglijstje tweede. In het geval van een Italiaanse overwinning krijg je €80,- winst uitgekeerd.

De top drie wordt in deze ranglijst gecompleteerd door Mercedes. Jouw tien euro is dan goed voor €140,- winst.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wie rijdt de snelste raceronde?

In dit lijstje zijn de verschillen in de kop iets kleiner. Gek is dat niet, want mensen die wat verder naar achteren rijden, kunnen met een extra stop misschien voor die snelste ronde gaan. Dat neemt echter niet weg dat Verstappen ook in dit lijstje bovenaan staat met de volgende odds.

Verstappen: 1.67
Perez: 4.00
Alonso: 9.00
Hamilton: 15.00
Leclerc: 17.00
Russell: 17.00

Klik hier voor de beste F1-odds

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Oostenrijk 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Verstappen Marko staat versteld van optreden Verstappen en McLaren