Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen en Gasly bezorgen Nederlandse racefans geweldig weekend

Ruim 100.000 racefans reisden dit weekend af naar het Circuit Zandvoort om daar te genieten van het racespektakel genaamd de Jumbo Racedagen. Centraal stond Max Verstappen, met aan zijn zijde teamgenoot Pierre Gasly.

Verstappen Gasly
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De racefans konden twee dagen lang genieten van drie demo's per dag van Max Verstappen en Pierre Gasly, in de Red Bull RB7 uit 2011. De kampioenswagen van Sebastian Vettel werd nog een keer afgestoft en de V8-motor galmde door de Zandvoortse duinen. Het publiek liet er geen twijfel over verstaan voor wie het kwam, getuige de vele Red Bull-kleding en Max Verstappen vlaggen.

Donuts, burnouts en snelle ronden, alles kwam aan bod op het Circuit Zandvoort, dat tevens dit weekend in het teken stond van races als de WTCR en de Mazda MX5-cup. Verstappen genoot volop van de (waarschijnlijk) laatste Jumbo Racedagen. In 2020 keert de Formule 1 terug naar Nederland, waarbij de sponsor op de vrijdag een familiedag wil organiseren, ter vervanging van de racedagen.

Het weekend in Zandvoort verliep zonder wanklank en fileleed bleef uit, mede door een goede organisatie. Morgen kan je op RacingNews365 ons exclusieve interviews met Max Verstappen en Pierre Gasly bekijken, alsmede een sfeervideo van het verslag.

Om alvast in de stemming te komen, hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste foto's van de Jumbo Racedagen.

Verstappen Zandvoort

Verstappen en Gasly bezorgen Nederlandse racefans geweldig weekend

Max Verstappen en Pierre Gasly verzorgden tijdens de Jumbo Racedagen liefst zes demo's. Het Red Bull-duo kreeg het publiek op de banken op Circuit Zandvoort. Bekijk hier een selectie van de mooiste foto's.

Bekijk het album
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Het laatste Max Verstappen nieuws RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1