Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen en IndyCar-kampioen Palou delen Ferrari in virtuele 12 uur Sebring

Max Verstappen stapt dit weekend weer in de thuissim voor zijn volgende virtuele endurancerace, nadat hij eerder dit jaar de strijd moest staken in de virtuele 24 uur van Le Mans. Zijn teamgenoot is even indrukwekkend als de auto.

488 GT3
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Team Redline

Max Verstappen neemt dit weekend deel aan de virtuele 12 uur van Sebring, natuurlijk samen met Team Redline. Hij 'neemt plaats' in een dikke Ferrari 488 GT3 en zijn teamgenoot is niet de minste: IndyCar-kampioen van 2021, Alex Palou.

Na de uitvalbeurt in de 24 uur van Le Mans riep Max Verstappen 'dit nooit meer'! Hij verfoeide het platform rFactor 2, dat samenwerkt met de organisatie achter de officiële 24 uur van Le Mans. Het goede nieuw in deze is echter dat de 12 uur van Sebring op iRacing wordt gereden, wat in dat opzicht een veel stabieler platform is.

Eerder deze week reed Verstappen al de nodige races op Sebring, waarin hij steeds zegevierde, dus met de voorbereiding zit het wel goed. Indien er een livestream van is, is deze natuurlijk te volgen op deze website. De race begint op de vroege zaterdagmiddag.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1