Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen en Red Bull beëindigen boycot van Sky Sports

Max Verstappen zal dit weekend Sky Sports weer te woord staan na een boycot in Mexico, dat bevestigt de Nederlander. Ook Red Bull heft de boycot op.

Tijdens het Grand Prix-weekend van Mexico besloten Max Verstappen en het hele team van Red Bull om Sky Sports niet meer te woord te staan. De tweevoudig wereldkampioen was allerminst blij met opmerkingen van Sky-pitreporter Ted Kravitz, waarna hij de Britse sportzender tijdelijk boycotte.

De Nederlander was niet gediend van uitspraken over zijn wereldtitel van het Formule 1-siezoen in 2021. Kravitz zei onder meer dat Lewis Hamilton was bestolen door Verstappen en Red Bull. In Mexico sprak niemand van de Oostenrijkse renstal met Sky Sports. In Brazilië is de boycot opgeheven, zo bevestigt Verstappen aan onder meer RacingNews365.

"We hebben daar een punt achter gezet en we gaan gewoon weer verder zoals normaal", bevestigt Verstappen op de donderdag voorafgaand aan de Formule 1 GP van Brazilië. Veel heeft hij verder niet te zeggen over de situatie met Sky Sports. "Ik kijk er gewoon weer naar uit", voegt hij er nog wel aan toe.

De sportzender komt gedurende de raceweekenden met reacties van onder andere Red Bull-teambaas Christian Horner, die regelmatig aansluit tijdens de F1-sessies. Op Interlagos gaan ze daar dus weer mee verder na een korte 'break'.

Ook interessant:

Zet deze coureur naast Verstappen en je hebt het ideale Formule 1-team

Red Bull was in gesprek met Norris. Wat voor een team zou dat opleveren? Coronel weet het: 'Het ideale F1-team!'. Maar of het zo verstandig zou zijn voor de Brit...

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Brazilië 2022 RN365 Nieuwsdossier

13 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Lewis Hamilton voelt zich aangevallen door Verstappen: "Heeft te maken met mijn succes"