Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Verstappen en Red Bull moeten McLaren nu serieus gaan vrezen

Daar is 'ie weer! De nieuwste RN365 F1-podcast. Kenners Tom Coronel en Ruud Dimmers nemen samen met host Joris Mosterdijk het Formule 1-weekend van Qatar door. Natuurlijk staan ze uitgebreid stil bij de derde titel van Max Verstappen, maar daarnaast gebeurde er nog heel veel meer.

Verstappen Qatar
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen werd dit weekend voor de derde keer wereldkampioen in de Formule 1. Op zaterdag won hij de sprint niet, maar op zondag was hij wel de beste in de Grand Prix van Qatar. Voor de veertiende keer dit jaar kon niemand aan de Nederlander tippen.

Maar er gebeurde nog heel veel meer in Qatar. Zo kwam McLaren weer ijzersterk voor de dag, was er veel te doen om Pirelli-banden, tracklimits en het weer, en werkten coureurs zoals Sergio Perez en Lance Stroll een bedroevend slecht F1-weekend af. En wat te denken van die crash tussen Lewis Hamilton en George Russell...

Genoeg dus om over na te praten en dat doen Ruud Dimmers en Tom Coronel weer in de nieuwste editie van de RacingNews365 F1-podcast. Samen met host Joris Mosterdijk geven ze hun ongezouten mening over alle gebeurtenissen op en naast het Formule 1-circuit. Je beluistert de podcast hieronder, of via je favoriete podcastplatform.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 GP Qatar 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"