Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen en Red Bull voeren prachtige show op voor fans op Goodwood

Max Verstappen was zondag voor het eerst te bewonderen op het Goodwood Festival of Speed. De Nederlander voerde samen met onder andere Sergio Perez, Daniel Ricciardo en Christian Horner een prachtige show op.

Verstappen Goodwood
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het was misschien wel het klapstuk van de 32e editie van het Goodwood Festival of Speed: de indrukwekkende Red Bull-parade met Max Verstappen, Sergio Perez, Daniel Ricciardo, Mark Webber, Christian Klien, David Coulthard, Adrian Newey en Christian Horner. Red Bull vierde zo met verschillende Formule 1-auto's het twintigjarige jubileum van het team, terwijl vrijdag al de gloednieuwe RB17-hypercar werd onthuld in Groot-Brittannië. 

Verstappen nam plaats in de RB16B, de auto waarmee hij zijn eerste kampioenschap greep in 2021. Wat volgde was een prachtige showrun met heel wat drifts én geluid. Ricciardo kon het bijvoorbeeld ook niet laten om nog wat donuts te doen en de fans zo wat extra plezier te schenken. Een korte reactie van Verstappen kon uiteraard niet uitblijven.

"Het was fantastisch, ook om hier te zijn", vertelt Verstappen na afloop. "Gelukkig regende het niet en het is gaaf om al deze auto's op de baan te zien. Het is vrij hobbelig en ik stuiterde nogal in het rond, maar het was leuk om te doen en om de fans te zien. Ik kijk ieder jaar naar Goodwood, maar ik had er tot nu toe nooit gereden. Ik weet nog niet of ik ooit aan de shootout meedoe. Dat hangt van de auto af en ik ben er zeker van dat ik dan even moet trainen..."

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'