© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"Verstappen en Ricciardo gaan morgen hard vechten voor de punten"

29 sep. 2018 18:13 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull koos ervoor om in Rusland volop onderdelen van de power units van Max Verstappen en Daniel Ricciardo te wisselen. Dit betekent dat beide coureurs morgen vanuit de achterhoede zich een weg naar voren moeten banen.

Verstappen start morgen als twintigste en laatste, nadat hij na afloop van de kwalificatie een extra straf kreeg voor het negeren van gele vlaggen. Teamgenoot Ricciardo vinden we op de zeventiende posities.

"Het incasseren van gridstraffen voor het wisselen van onze power units was een strategische keuze, op een baan waarop we in het verleden weinig aansprekende resultaten behaalde", licht teambaas Horner toe.

"Om die reden was het ook onze strategie om na Q1 niet meer op de baan te komen. Het was bemoedigend dat onze snelheid beter was dan verwacht. Als we tot het einde door waren gegaan konden we knokken met de Ferrari's."

"Met onze auto's volledig afgesteld voor de race en een vrije bandenkeuze, ben ik ervan overtuigd dat Daniel en Max hard gaan knokken om zoveel mogelijk punten voor het team binnen te halen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen