Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen en Ricciardo vol lof over elkaar bij naderend afscheid

Door het vertrek van Daniel Ricciardo naar Renault wordt het succesduo Max Verstappen/Ricciardo uit elkaar getrokken. Aan de vooravond van het naderende afscheid hebben de twee woorden van respect voor elkaar over.

"In Sebastian Vettel had ik een teamgenoot van grote klasse, maar in Max Verstappen had ik voor het eerst een teamgenoot waarbij ik mezelf geen slechte dag kon veroorloven", zo laat Daniel Ricciardo optekenen in gesprek met Sky Sports F1 .

"Tegenover Max moet je altijd op je best zijn", vervolgt Ricciardo over de man wiens komst in zijn ogen beide Red Bull-coureurs beter heeft gemaakt. "Het was eigenlijk nog best verrassend dat we ondanks onze rivaliteit zo goed met elkaar overweg konden. Ik weet niet waar hem dat in zit, maar het ging prima tussen ons. We zijn bovendien maar twee keer samen gecrasht." Max Verstappen heeft op zijn beurt lovende woorden over voor zijn goedlachse en Australische teamgenoot: "Ik heb nooit eerder een teamgenoot gehad waar ik zo'n klik mee had. We hebben altijd veel respect voor elkaar gehad en open gecommuniceerd. We waren bovendien eerlijk naar elkaar toe als de één beter was dan de ander."

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje