© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen en Ricciardo vol lof over elkaar bij naderend afscheid

Door het vertrek van Daniel Ricciardo naar Renault wordt het succesduo Max Verstappen/Ricciardo uit elkaar getrokken. Aan de vooravond van het naderende afscheid hebben de twee woorden van respect voor elkaar over.

"In Sebastian Vettel had ik een teamgenoot van grote klasse, maar in Max Verstappen had ik voor het eerst een teamgenoot waarbij ik mezelf geen slechte dag kon veroorloven", zo laat Daniel Ricciardo optekenen in gesprek met Sky Sports F1.

"Tegenover Max moet je altijd op je best zijn", vervolgt Ricciardo over de man wiens komst in zijn ogen beide Red Bull-coureurs beter heeft gemaakt. "Het was eigenlijk nog best verrassend dat we ondanks onze rivaliteit zo goed met elkaar overweg konden. Ik weet niet waar hem dat in zit, maar het ging prima tussen ons. We zijn bovendien maar twee keer samen gecrasht."

Max Verstappen heeft op zijn beurt lovende woorden over voor zijn goedlachse en Australische teamgenoot: "Ik heb nooit eerder een teamgenoot gehad waar ik zo'n klik mee had. We hebben altijd veel respect voor elkaar gehad en open gecommuniceerd. We waren bovendien eerlijk naar elkaar toe als de één beter was dan de ander."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen