© Red Bull Racing

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Fans maken me niet sneller, wel vrolijker"

Max Verstappen is van het complete Formule 1-veld één van de coureurs met de grootste fanschare. Verstappen rekent zich rijk met zoveel steun uit eigen land.

Max Verstappen kan met name tijdens de Grands Prix van België en Oostenrijk rekenen op ontzettend veel support uit eigen land. Het voor Nederland zo herkenbare oranje siert de tribunes van de internationale Formule 1-circuits, iets waar de Red Bull-coureur zeer van kan genieten.

Gevraagd door Red Bull naar zijn mening over de 'luidruchtigste en meest gepassioneerde fans van de Formule 1 kan Verstappen een brede lach niet onderdrukken: "Ik kom ze overal en vaak tegen op en naast de circuits. Met name in Oostenrijk en België kan ik niet om ze heen", aldus Verstappen in een interview met zijn eigen werkgever.

"Natuurlijk maakt de aanwezigheid van die fans me niet sneller, maar ze zorgen er wel voor dat ik met een grotere grijns achter het stuur van de auto zit", besluit de Nederlander, die vorig jaar voor eigen publiek op de Red Bull Ring naar zijn vierde Formule 1-overwinning wist te snellen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen