Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen feliciteert boezemvriend Norris: "Dit wordt zeker niet zijn laatste!"

Max Verstappen werd door een ontketende Lando Norris verslagen tijdens de Grand Prix van Miami. De Nederlander feliciteert zijn goede vriend na afloop.

Verstappen Miami race
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was niet de dag van Max Verstappen in Miami. De Nederlander had weinig grip en werd tijdens een bijzondere safety car-situatie gepasseerd door Lando Norris, die daarna ook simpelweg veel sneller was. Verstappen baalt natuurlijk na afloop, maar heeft vooral mooie woorden in huis voor Norris.

"Je wint en verliest", lacht Verstappen. "Dat zijn we wel gewend in de racerij. Het was pittig, ook op de mediums. We reden wel weg, maar niet zoals het moet zijn. En toen ik een pitstop maakte en hoorde wat voor rondetijden McLaren reed, dacht ik: 'wauw, dat is vrij snel'. Zij hadden ook meer snelheid toen ze naar de harde banden wisselden, vooral Lando. Hij vloog."

Verstappen wist dat het gedaan was en feliciteert Norris. "Het was in de laatste stint heel moeilijk, maar als ik als tweede eindig op een slechte dag, kan ik daar mee leven. Ik ben ook erg blij voor Lando. Het zat er al een tijdje aan te komen en dit wordt zeker niet zijn laatste zege. Hij verdient het."

Maar wat ging er mis bij Red Bull? "Onderstuur, overstuur, weinig grip op vier wielen. Dat moeten we begrijpen. Ik hoop niet dat dit het ware gezicht van McLaren is! Ze hadden een upgrade en die lijkt te werken, dus wij hebben werk te verzetten. Het was niet ons beste weekend qua racepace, maar we gaan het analyseren en zullen sterker terugkomen."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na historische pole Verstappen in Imola