Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Verstappen gaat het onmogelijke doen in Zandvoort

Ja hoor! Daar is 'ie weer! De nieuwste RN365 F1-podcast. En wat voor een. We gaan na de zomerstop weer racen. Mooi, maar nog mooier is het feit dat de GP van Nederland voor de deur staat. In deze podcast blikken we dan ook uitgebreid vooruit op de race in Zandvoort, de tweede seizoenshelft en meer.

Na ruim twee weken vakantie voor iedereen die Formule 1 ademt, worden de coureurs op vrijdag weer losgelaten op het circuit. En niet zomaar een circuit, want het decor voor de eerste GP na de zomerstop is het iconische en prachtige Circuit Zandvoort.

In de Noord-Hollandse duinen gaat Max Verstappen op jacht naar zijn negende F1-zege op rij en de derde achtereenvolgende zege in zijn thuis-Grand Prix. Met wat regendruppels voorspeld, belooft het dan ook een razendspannend GP-weekend te worden.

Tom Coronel en Ruud Dimmers blikken samen met host Joris Mosterdijk uitgebreid vooruit op de Dutch GP. Gaat Verstappen daar, en dit seizoen, het onmogelijke doen? Wat vindt het podcastpanel van de regelwijzigingen die door enkele F1-prominenten zijn geopperd en is Red Bull misschien helemaal niet zo goed, maar de concurrentie juist zo matig?

Dat en meer passeert de revue in de nieuwe podcast, die hieronder in de player te beluisteren is.

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"