Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

"Verstappen gaf de gevestigde orde bijles in Brazilië"

Vraag de gebroeders Coronel wie de Grand Prix van BrazilIë gaat winnen en je krijgt één antwoord dat ze in koor laten klinken. Max Verstappen is de gedoodverfde favoriet voor de zege.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Het gevoel is heel erg goed", zo begint Tom Coronel zijn verhaal tijdens de nieuwste F1-podcast van RacingNews365. "De baan ligt de Red Bull heel erg goed en we hebben er natuurlijk fenomenale races gezien van Max Verstappen", vervolgt de WTCR-coureur, die bijval krijgt van zijn tweelingbroer.

"Het zou mooi zijn als het regent, want Max ging natuurlijk zó lekker in 2016. "Hij gaf daar de gevestigde orde toen bijles in de regen. Het was volgens mij Mercedes dat haar rijders adviseerde om de lijnen van Verstappen 'ook maar eens te proberen'. Als we dat soort mooie acties weer gaan zien, zou dat helemaal super zijn."

De gebroeders zijn het erover eens dat de baan Verstappen goed ligt, maar constateren tevens dat Red Bull echt wel iets te bewijzen heeft, zeker ook met het oog op 2020.

"Red Bull heeft zijn werk gedaan, we zien de afgelopen races dat Red Bull echt wel goed gaat. Het team staat op scherp, maar ook Verstappen staat op scherp, want hij had er hier in Brazilië eigenlijk al twee moeten pakken (2016 & 2018, red.)", aldus Tim Coronel.

"Red Bull zal ook écht moeten", zo vult Tom hem licht kritisch aan. "Ze zullen moeten aantonen dat was ze doen tegen de snellere jongens vruchten afwerpt. Als ze willen denken aan het kampioenschap van volgend jaar, zullen ze nu toch echt al moeten opschakelen. Vergeet ook niet dat de reglementen nagenoeg gelijk blijven. Alle stappen die nu gemaakt worden, tellen volgend jaar door."

RN365 Nieuwsdossier Interviews

RacingNews365 voorziet de racefans dagelijks van exclusieve interviews met F1-coureurs en prominenten uit de auto- en motorsport.

3 reacties