Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen geeft signaal af in discussie over Red Bull-teamgenoot

Sergio Perez mocht ondanks zijn magere resultaten het seizoen afmaken bij Red Bull. Max Verstappen is blij met dat besluit en springt op de bres voor de Mexicaan.

Verstappen race Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Voor de zomerstop stond Sergio Perez serieus onder druk bij Red Bull. De Mexicaan kende een dramatische periode, waarna de geruchten over een vervanger op gang kwamen. Uiteindelijk zou het niet zover komen, want Red Bull besloot dat Perez het seizoen af mocht maken en hij de gegadigde was om de voorsprong in het constructeurskampioenschap te verdedigen. Max Verstappen deelt dat hij heel blij is met het feit dat Perez zijn teamgenoot blijft.

"Ik heb altijd gezegd dat het om stabiliteit draait én hoe we ons voelen in het team", vertelt Verstappen tegenover Fox Sports Mexico. "Dat riep ik ook tijdens de zomerstop. Ik gaf aan dat ik dacht dat we andere zorgen hebben dan na te moeten denken over de tweede coureur. Voor mij is dat niet aan de orde."

Verstappen ziet Perez graag langer blijven. "Ik wil dat Checo mijn teamgenoot blijft. Het is een geweldige gast, we kunnen het goed met elkaar vinden en ik heb hem altijd gewaardeerd. Ik denk dat hij dat weet en ik hoop dat we het nog vele jaren kunnen voortzetten. Gelukkig hebben we hem gehouden en nu proberen we gewoon samen de auto te verbeteren. We worstelen met dezelfde zaken. Daar zit echt geen verschil in."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld