Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meerā€¦
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen geeft via videoboodschap een update aan zijn fans

Max Verstappen heeft via zijn persoonlijke Twitterpagina een update gegeven over zijn huidige situatie en deed tegelijkertijd een oproep aan zijn fans.

Net als voor iedereen zijn het ook voor Max Verstappen bijzondere tijden. De Red Bull-coureur zou natuurlijk maar al te graag afgelopen weekend gewoon in zijn RB16 de Grand Prix van Vietnam hebben gereden, maar helaas heeft het coronavirus daar een stokje voor gestoken. Via Twitter vertelt hij in een korte video hoe hij zijn dagen in deze periode doorkomt en benadrukt hij er helemaal klaar voor te zijn om weer te beginnen zodra de situatie dat toelaat: "Hallo allemaal, Max hier. Op het moment probeer ik natuurlijk zoveel mogelijk thuis te blijven en ook thuis te trainen." "Natuurlijk ben ik er nog steeds klaar voor. Ik doe veel simulatorwerk op mijn simulator thuis en natuurlijk train ik ook veel om helemaal klaar te zijn voor het moment dat we weer kunnen starten met racen. Ik hoop dat jullie ondertussen allemaal gezond zijn en blijven en ik hoop jullie snel weer te zien", aldus Verstappen, die in zijn Tweet zijn fans met de hashtag #StayHome aanraadde om zoveel mogelijk thuis te blijven.

1247240786128896000

Whenever we will get started again, I will be ready. In the meantime, I hope you are all in good health šŸ™šŸ¼ #StaySafe #StayHome pic.twitter.com/g4DfDIX7pT ā€” Max Verstappen (@Max33Verstappen) April 6, 2020

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden